Bemutatkozás

 

Több éves sikeres ügyvédi, illetve közigazgatási tapasztalatszerzést követően 2000-ben alakult meg mai személyi összetételével az Esztári Ügyvédi Iroda. Irodánk munkatársai magas képzettségüknek és szerteágazó tapasztalataiknak köszönhetően valamennyi ügyfél számára a legigényesebb követelményeket és elvárásokat is kielégítő jogi tanácsadói szolgáltatásokat biztosítanak, kombinálva a rendelkezésre álló legmodernebb szakmai ismeretekkel, az egyes jogi és üzleti kérdésekhez kapcsolódó kiváló kereskedelmi készséggel és az építő jellegű gyakorlati megközelítéssel

 

Az Iroda szoros munkakapcsolatban áll több hazai és nemzetközi szinten szakértő könyvvizsgálóval, adó- és pénzügyi tanácsadóval, valamint nemzetközi jogi hálózattal.

Ügyfeleink között egyaránt megtalálhatóak informatikai vállalkozások, távközlési társaságok, kereskedelmi cégek, bankok és pénzügyi intézetek, illetve az üzleti szféra legkülönbözőbb kis és középvállalkozásai.

Közigazgatási tapasztalatainkra építve jogi szakmai segítség nyújtásával, tanácsadással segítjük a különböző hatóságokat, kormányzati és államigazgatási szerveket, szakmai és érdekképviseleti fórumokat.

Irodánk szolgáltatásai nyújtása során arra törekszik, hogy elsősorban ügyfél- és csak másodsorban termékorientált legyen. Ebből következik, hogy megbízásaink teljesítése során maradéktalanul igyekszünk ügyfeleink érdekeinek és elvárásainak megfelelően ellátni az egyes feladatokat. Célunk ügyfeleink mindenre kiterjedő, gyakorlati szemléletű kiszolgálása.

Kezdetektől fogva belső, organikus fejlődés jellemzi Irodánkat. A fejlődésre való folyamatos törekvés biztosítja számunkra, hogy a későbbiekben is fenntartsuk a célok, a szakmai elvárások és az egyes szolgáltatások színvonalának szakmai egységét, és azt megfelelően közvetítsük ügyfeleink felé.